Terug naar overzicht

mondkapjes

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mondkapjes kopen bij terStal

Ook bij terStal kun je nu een mondkapje shoppen! Mondkapjes zullen de komende tijd niet uit onze samenleving weg te denken zijn en ook bij terStal kun je nu mondkapjes met toffe printjes kopen. De mondkapjes zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden op 60 graden. Ze zijn voorzien van elastische bandjes die je achter je oren langs doet, waardoor de mondkapjes mooi aansluiten over neus en mond. Je kunt kiezen uit modellen met een opvallend printje, bijvoorbeeld met een stoere animalprint, een tropische print of een grafisch zwart-wit printje. Of je kunt juist gaan voor een minder opvallende basic unikleur in bijvoorbeeld grijs.

Fashion mondkapjes te koop bij terStal

De mondkapjes bij terStal zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Zo kun je zowel een 2d-flat shape mondkapje als een 3d-shape mondkapje online bij ons vinden. Het 2d-flat shape mondkapje moet eerst worden uitgetrokken om vervolgens mooi aan te sluiten over neus en mond. Het 3d-shape mondkapje heeft naden aan de boven- en onderzijde en deze sluit hierdoor direct mooi aan over neus en mond.

Voordelige mondkapjes bij terStal


Shop nu voordelig en snel de mondkapjes online via terStal.nl voor een prijs vanaf 3,99 euro. Kies jouw favoriete model en print en match deze met je outfit. Want naast dat het mondkapje een functioneel artikel is wil je er natuurlijk wel on-trend bij blijven lopen. Dat kan dus zeker met de mondkapjes van terStal. De mondkapjes zijn niet voor medische doeleinden en hebben geen filter.