nicolette kluijver travelstofcollectie -20%
alleen vandaag: gratis verzending!

Terug naar overzicht

jongens

Producten 1-24 van 143

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 143

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jongenskleding

Stoere items voor jongens vind je in de nieuwe jongenskleding collectie bij terStal. De collectie is samengesteld uit winterkleding in diverse kleuren, gemaakt van de mooiste materialen. Dit seizoen blijft het mixen en matchen van verschillende prints een belangrijke trend en is denim een onmisbaar item!

Jongenskleding, stoer, trendy en van de beste kwaliteit


De jongenskleding collectie is stoer, hip, casual en sportief. Het meest opvallend zijn de gele en oranje kleuren die terug te vinden is in de nieuwe jongenscollectie, daarnaast voeren diverse tinten blauw, zwart en wit de boventoon en kunnen deze kleuren eindeloos gemixt en gematcht worden voor de perfecte look.


Volop aanwezig in de collectie zijn tops en T-shirts gemaakt van comfortabele en luchtige materialen. Bijna alle items zijn op een bepaalde manier voorzien van een stoere print of patch. Door deze te combineren creëer je een unieke en eigenwijze look. Qua prints zien we veel gestreepte prints en grote fotoprints.

Ben jij klaar voor het nieuwe voorjaar modeseizoen 2022? Bij terStal vind je de mooiste jongenskleding van een goede kwaliteit. Je bestelt gemakkelijk en snel jongenskleding online.