hebbedagen - acties die je niet wilt missen!

Terug naar overzicht

meisjeskleding

meisjes

Producten 169-185 van 185

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 169-185 van 185

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleding voor meisjes

Ontdek de meisjeskleding bij terStal! Van casual tot elegant en stoer, fashion en stijl komen samen in de meisjes collectie met diverse stijlen zoals jurkjes, broeken, tops en truien. Haal je pakket gratis op in één van onze vestigingen en geniet van de mogelijkheid van achteraf betalen, zowel in de winkels als online. Vind hier meisjeskleding voor een geweldige prijs met fijne kwaliteit! Shop vandaag nog jouw favoriete kleding voor meisjes bij terStal!

Meisjeskleding bij terStal

Op zoek naar de meest trendy en schattige meisjeskleding voor elk seizoen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ontdek een uitgebreide collectie die perfect aansluit bij de wisselende temperaturen en seizoenen. Van gezellige truien en warme winterjassen tot luchtige jurkjes en vrolijke zwemkleding, wij hebben alles wat jouw kleine fashionista nodig heeft, het hele jaar door. Wanneer de koudere maanden aanbreken, wil je dat je dochter er niet alleen warm uitziet, maar ook stijlvol blijft. Daarom bieden we een scala aan hippe truien, knusse vesten en stevige winterjassen die niet alleen bescherming bieden tegen de kou, maar ook trendy zijn. Combineer deze met onze bijpassende mutsen, handschoenen en sjaals voor een complete winterlook die zowel praktisch als modieus is. Als de temperaturen stijgen en de zon begint te schijnen, is het tijd om te stralen in onze selectie van de leukste jurkjes, luchtige T-shirts, trendy zomerjassen en kleurrijke zwemkleding. Laat je dochter stralen in vrolijke prints, speelse ontwerpen en comfortabele stoffen die perfect zijn voor lange zomerdagen en avonturen in de buitenlucht. Onze meisjeskleding collectie biedt voor elk moment en elk seizoen de juiste outfit, of het nu gaat om een middagje spelen in de speeltuin, een normale schooldag of een feestelijke gelegenheid. Naast onze uitgebreide kledingcollectie voor meisjes, bieden we ook een uitgebreid assortiment nacht- en ondermode aan. Ontdek een variatie aan warme onesies tot de meest vrolijke singlets met opvallende dessins. Laat haar persoonlijkheid schitteren en haar stijl tot uiting komen met onze veelzijdige en modieuze meisjescollectie. Shop nu en geef haar garderobe een update met de hipste en leukste kleding van het seizoen!

Trendy kleding voor meisjes

Bij ons gaat meisjeskleding verder dan alleen kledingstukken; het is een complete ervaring! Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om een volledige garderobe te creëren voor jouw kleine fashionista. Van trendy truien en vesten tot stijlvolle winterjassen, en van schattige jurkjes tot luchtige zomerjassen en zwemkleding - we hebben alles wat ze nodig heeft om elke dag in stijl door te brengen. Onze items zijn zorgvuldig samengesteld zodat ze perfect bij elkaar passen, waardoor het stylen van de leukste outfits een fluitje van een cent wordt. Zo kan je meisje haar eigen stijl ontdekken en creëren, seizoen na seizoen. Laat haar stralen in vrolijke bloemenprints, stoere strepen of trendy dierenmotieven. Mix en match en creëer eindeloos veel leuke en unieke looks die haar persoonlijkheid perfect weerspiegelen. Voeg wat extra stijl toe aan haar outfit door kniekousen over een legging of mailliot te dragen. Deze combinatie ziet er niet alleen schattig uit, maar houdt haar benen ook lekker warm. Bijpassende accessoires zijn essentieel om iedere look compleet te maken. Denk aan een leuke tas voor naar school of een trendy riem voor om die stoere denim broek. Voor ieder seizoen zijn er een passende accessoires beschikbaar. Op die manier ben je er altijd zeker van dat jouw meisje er in stijl bij loopt! Laat je inspireren door de leukste kleuren en hipste prints van het moment. Shop vandaag nog de nieuwste meisjescollectie online, of in één van onze winkels

Meisjes jurkjes 

Laat je dochter schitteren in onze prachtige meisjes jurkjes. Verken onze prachtige collectie meisjes jurkjes! Elk jurkje is ontworpen om haar te laten stralen, of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor een dagje spelen. Met een mix van stijlvolle ontwerpen en comfortabele stoffen, vinden meisjes van alle leeftijden gegarandeerd iets dat bij hun persoonlijkheid past. Onze meisjes jurkjes zijn verkrijgbaar in een scala aan betoverende ontwerpen, van klassiek tot eigentijds. Of ze nu dol is op bloemenprints, strepen, of schattige dierenmotieven, er is voor elk meisje iets magisch te vinden in onze collectie. Niets is belangrijker dan het comfort van je kind, en onze jurkjes zijn ontworpen met dit in gedachten. Gemaakt van zachte en ademende stoffen, zoals katoen en polyester, bieden ze de hele dag door comfort, zodat je meisje vrij kan bewegen en ongehinderd kan spelen. Of het nu voor een feestje, een dagje uit of gewoon voor school is, onze meisjes jurkjes zijn veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te passen. Combineer ze met een legging en laarsjes voor een trendy look in de herfst, of draag ze met sandalen voor een zomerse uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meisjes jassen

Op zoek naar de perfecte jas om je kleine fashionista warm en stijlvol te houden? Bekijk onze uitgebreide collectie meisjes jassen! Van klassieke trenchcoats tot gezellige gewatteerde jassen, we hebben voor elk seizoen en elke gelegenheid de ideale optie. Met een mix van trendy ontwerpen en hoogwaardige materialen, kunnen meisjes van alle leeftijden genieten van comfortabele en modieuze bescherming tegen de elementen. Onze meisjes jassen komen in een verscheidenheid aan trendy stijlen die perfect passen bij elke persoonlijkheid en smaak. Of ze nu houdt van een klassieke look, een sportieve uitstraling of iets opvallends en eigentijds, we hebben een jas die bij haar past. Wij geloven in kwaliteit, daarom zijn al onze jassen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyester, katoen en nylon. Deze materialen bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen wind en regen, maar zorgen ook voor een comfortabele en duurzame pasvorm die de hele dag meegaat. Het comfort van je kind staat voorop, daarom zijn onze meisjes jassen ontworpen met een comfortabele pasvorm die voldoende bewegingsvrijheid biedt. Of ze nu aan het rennen en spelen is of gewoon op weg naar school, ze zal zich altijd comfortabel en zelfverzekerd voelen in onze jassen. Onze meisjes jassen zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje uit met vrienden, een familie-uitje of gewoon een wandeling in het park. Met de juiste jas kan ze zich warm en beschermd voelen, ongeacht het weer.

Meisjes ondergoed

Ontdek onze uitgebreide collectie meisjes ondergoed! Van zachte singlets tot leuke boxershorts, we hebben een scala aan stijlen, kleuren en patronen om aan elke voorkeur te voldoen. Laat haar persoonlijkheid stralen met ons speelse en comfortabele ondergoed, perfect voor elke dag. Ons meisjes ondergoed komt in verschillende stijlen om aan de behoeften van elk meisje te voldoen. Van singlets met schattige prints tot boxershorts met kleurrijke patronen, er is voor elk wat wils. Laat haar haar eigen stijl uitdrukken met ons gevarieerde assortiment. Wij geloven in kwaliteit, daarom is al ons ondergoed gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en elastaan. Deze materialen zorgen voor een zachte, ademende en comfortabele pasvorm, perfect voor de gevoelige huid van meisjes. Ons meisjes ondergoed is ontworpen met het comfort van je dochter in gedachten. Met een perfecte pasvorm en elastische taillebanden bieden onze singlets, boxershorts, onderbroeken en slips de hele dag door comfort en bewegingsvrijheid. Laat haar dagelijkse outfit opfleuren met ons vrolijke ondergoed in verschillende kleuren en patronen. Of ze nu houdt van bloemen, dieren of strepen, we hebben iets om haar glimlach te bezorgen, zelfs op de meest saaie dagen.

Truien voor meisjes

Wil je trendy en comfortabele truien voor je dochter? Onze uitgebreide collectie meisjes truien biedt een ruime keuze! Van gezellige gebreide truien tot modieuze sweatshirts, wij hebben alles wat je nodig hebt om haar warm en stijlvol te houden. Met een scala aan kleuren, stijlen en patronen is er voor elk meisje iets te vinden om haar persoonlijkheid te laten stralen. Onze meisjes truien komen in verschillende trendy stijlen, van klassiek tot eigentijds. Of ze nu op zoek is naar een oversized sweater, een kortere trui of een gebreide trui met een leuk patroon, wij hebben iets dat bij haar unieke stijl past. Onze truien zijn gemaakt van katoen, wol en polyester. Deze materialen bieden niet alleen warmte en comfort, maar zorgen er ook voor dat de truien lang meegaan, zelfs na veelvuldig dragen en wassen. Onze meisjes truien zijn ontworpen met het comfort van je dochter in gedachten. Met een zachte stof, een relaxte pasvorm en elastische knopen bieden onze truien de hele dag door comfort en bewegingsvrijheid, zodat ze vrij kan spelen en plezier kan hebben. De truien zijn ideaal om te dragen naar school, tijdens een dagje uit of voor een gezellige avond thuis op de bank. Combineer ze met een jeans voor een casual look, met een rok voor een speelse uitstraling of zelfs met een jurk voor een trendy gelaagde look.

Meisjes broeken

Van flared broeken tot opvallende zebra flared broeken en bloemenprint flared broeken, we hebben voor elk meisje de perfecte keuze broeken. Daarnaast bieden we ook stoere cargo broeken, comfortabele rib flared broeken en tijdloze zwarte flared broeken. Met een verscheidenheid aan stijlen en patronen kan je dochter haar eigen unieke look creëren. Onze meisjes broeken komen in een scala aan trendy stijlen, waaronder flared broeken, zebra flared broeken en broeken met bloemenprint. Deze stijlen zijn perfect om haar persoonlijkheid te laten stralen en haar outfit een speelse en modieuze touch te geven. Wij streven naar kwaliteit, daarom zijn al onze broeken gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. Of het nu gaat om katoen, denim of stretchstoffen, onze broeken bieden een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Onze meisjes broeken zijn ontworpen met een comfortabele pasvorm in gedachten, zodat je dochter zich de hele dag door vrij en zelfverzekerd kan voelen. Van de wijde pijpen van flared broeken tot de relaxte pasvorm van cargo broeken, elk ontwerp biedt ultiem draagcomfort. De broeken voor meisjes zijn goed te combineren met een blouse, top of leuk t-shirt. 

Meisjes vest

Onze collectie meisjes vesten geven outfits een extra laagje stijl en warmte. Van gezellige teddy vesten tot klassieke gebreide vesten, wij hebben een breed assortiment aan trendy opties die perfect zijn voor alle seizoenen en gelegenheden. Onze meisjes vesten komen in verschillende trendy stijlen, waaronder teddy vesten, gebreide vesten en meer. Of ze nu op zoek is naar een casual look voor overdag of een chique accent voor een speciale gelegenheid, wij hebben de perfecte stijl voor haar. De materialen katoen, wol en polyester bieden niet alleen comfort en warmte, maar zorgen er ook voor dat de vesten lang meegaan en hun vorm behouden, zelf na veelvuldig dragen en wassen. Onze meisjes vesten zijn ontworpen met een comfortabele pasvorm in gedachten, zodat je dochter zich vrij en zelfverzekerd kan voelen terwijl ze speelt en beweegt. Met zachte stoffen en goed doordachte ontwerpen bieden onze vesten ultiem draagcomfort voor de hele dag. Onze vesten zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits. Draag een vest over een t-shirt voor extra warmte of draag vesten in combinatie met een joggingbroek voor een chille outfit. 

Meisjes rok

Ontdek onze uitgebreide collectie meisjes rokjes! Van betoverende tule rokjes tot sprankelende rokjes met pailletten, wij hebben een verscheidenheid aan stijlen die haar outfit een vleugje magie geven. Of het nu zomer is en ze op zoek is naar luchtige zomerrokjes of winterrokjes die haar warm houden, wij hebben voor elk seizoen de perfecte optie. Daarnaast bieden we ook elegante overslagrokjes die haar look compleet maken. Onze meisjes rokjes komen in een scala aan betoverende stijlen, waaronder tule rokjes en rokjes met pailletten. Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om haar te laten stralen en haar unieke persoonlijkheid te benadrukken. Of het nu zomer, winter, herfst of lente is, onze rokjes zijn geschikt voor alle seizoenen. Kies uit luchtige zomerrokjes met vrolijke prints of warme winterrokjes gemaakt van gezellige materialen, zodat ze er het hele jaar door trendy uitziet. Onze meisjes rokjes zijn ontworpen met comfort in gedachten. Met zachte stoffen en elastische taillebanden zorgen onze rokjes voor een comfortabele pasvorm die haar vrij laat bewegen terwijl ze speelt en plezier maakt. Onze rokjes zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid. Als het warmer weer is, combineer je rokjes met t-shirt of singlets. Tijdens de koudere dagen combineer je rokjes met truien of tops. 

Meisjes t-shirts

Bekijk de uitgebreide collectie meisjes t-shirts. Van schattige prints tot stoere grafische ontwerpen, wij hebben een brede selectie van trendy stijlen die perfect zijn voor elk meisje. Met een focus op comfortabele pasvormen en hoogwaardige materialen, bieden onze t-shirts de perfecte combinatie van stijl en gemak voor dagelijks gebruik. Onze meisjes t-shirts komen in een verscheidenheid aan trendy stijlen, van kleurrijke prints tot minimalistische ontwerpen. Of ze nu houdt van bloemen, dieren, of geometrische patronen, er is voor elk meisje een t-shirt dat aan haar wens voldoet. Onze t-shirts zijn gemaakt van katoen en polyester. Deze materialen zorgen niet alleen voor een zachte en comfortabele pasvorm, maar bieden ook duurzaamheid, zodat de t-shirts lang mooi blijven, zelfs na veelvuldig wassen. Onze meisjes t-shirts zijn ontworpen met het comfort van je dochter in gedachten. Met een relaxte pasvorm en zachte stoffen bieden onze t-shirts ultiem draagcomfort, zodat ze zich vrij kan bewegen en volop kan genieten van haar dagelijkse avonturen. Combineer de t-shirts met een jeans, een flared broek of een short. Zo heeft je dochter altijd een leuke outfit aan. 

Shorts voor meisjes

Van schattige shorts met broderie tot veelzijdige skorts en opvallende prints, wij hebben een breed scala aan stijlen die perfect zijn voor elk meisje. Of ze nu houdt van een casual denim look of liever gaat voor de praktische cargo shorts, wij hebben voor elk wat wils. Onze meisjes shorts komen in een verscheidenheid aan trendy stijlen, waaronder shorts met broderie, skorts, shorts met print, denim shorts en cargo shorts. Met een focus op de laatste modetrends, bieden onze shorts een eigentijdse en modieuze uitstraling voor elke gelegenheid. Wij streven naar kwaliteit, daarom zijn al onze shorts gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, denim en polyester. Deze materialen bieden niet alleen een comfortabele pasvorm, maar zorgen er ook voor dat de shorts duurzaam zijn en lang meegaan. De meisjes shorts zijn ontworpen met het comfort van je dochter in gedachten. Met een relaxte pasvorm en elastische taillebanden bieden onze shorts de hele dag door comfort en bewegingsvrijheid, zodat ze zich vrij kan bewegen terwijl ze speelt en plezier maakt. Onze shorts zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij elke gelegenheid. De shorts zijn gemakkelijk te combineren met een t-shirt, een top of een singlet. 

Ontdek de betoverende wereld van meisjeskleding, waar stijl en comfort samenkomen in elke outfit

Kortom, onze meisjeskledingcollectie biedt een complete en veelzijdige garderobe voor elk seizoen. Met zorgvuldig samengestelde kledingstukken die perfect bij elkaar passen, kan je kleine fashionista eindeloos combineren en haar eigen unieke stijl uitdrukken. Van trendy tops tot schattige flared broeken en stoere jassen, onze collectie omvat de leukste kleuren en hipste prints van het moment. Laat je dochter stralen en haar eigen fashion statement maken met onze modieuze en comfortabele meisjeskleding. Ontdek vandaag nog de nieuwste trends en geef haar kledingkast een stijlvolle upgrade!