• gratis verzending boven 45,-
  • 120 dagen retourtermijn
  • spaar voor extra voordeel met onze gratis klantenkaart
  • members: 25 punten extra bij afhalen in de winkel
Terug naar overzicht

Algemene voorwaarden mijn terStal klantenkaart

Deze algemene voorwaarden en het privacy statement zijn van toepassing op de klantenkaart van terStal Familiemode.

De terStal klantenkaart
De terStal klantenkaart is eigendom van Ter Stal Textiel BV. Met deze klantenkaart kun je sparen bij alle winkels van terStal Familiemode en ontvang je informatie over acties en aanbiedingen. Je kunt met je klantenkaart ook punten sparen bij online-aankopen. Indien je ook een inschrijving doet voor de nieuwsbrief, word je per e-mail op de hoogte gehouden van toffe acties speciaal voor members, nieuwe collecties en events.

De aanvraag van mijn terStal klantenkaart
De terStal klantenkaart wordt gratis en zonder enige aankoopverplichting verstrekt en kan aangevraagd worden door klanten boven de 18 jaar. De fysieke klantenkaart is alleen te verkrijgen in de terStal-winkels. In één van de terStal-winkels kun je samen met één van onze medewerkers het registratieproces doorlopen. Bij de registratie van mijn terStal klantenkaart ga je akkoord met het gebruik van je persoonsgegevens. Je ontvangt na de registratie je terStal klantenkaart en je spaart bij jouw aankoop punten.

Je kunt je natuurlijk ook online registreren voor een digitale klantenkaart. Je ontvangt bij een online registratie geen fysieke klantenkaart, maar je kunt online met je e-mailadres en wachtwoord en in de terStal-winkels door het opgeven van je NAW-gegevens, punten sparen.

De terStal klantenkaart is strikt persoonlijk en derhalve niet overdraagbaar. De terStal klantenkaart blijft te allen tijde eigendom van Ter Stal Textiel BV.

Voordelen
Met de terStal klantenkaart profiteer je als member van alle voordelen die terStal te bieden heeft. De terStal klantenkaart zorgt ervoor dat je bij elke aankoop memberpunten spaart. Bij registratie ontvang je meteen 25 welkomstpunten! Je kunt je aankopen inzien in je account en daarnaast profiteer je van exclusieve memberdeals, zoals: gratis Give Aways, eerder toegang tot nieuwe collecties en sale, pre-shoppen in onze winkels, memberdagen en -weekenden en mega winacties! Met de terStal klantenkaart ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste collecties, toffe acties en exclusieve aanbiedingen in de winkels en op www.terstal.nl. Kortom, voordelen voor het hele gezin!

Hoe spaar je punten?
Bij iedere besteding van € 1,- in één van de terStal-winkels en bij online-bestellingen (webshop) ontvang je 1 punt. Uitzonderingen op het spaarsysteem: aanschaf cadeaubonnen (fashioncheques).

Klantenkaart online gebruiken
Je kunt je klantenkaart online gebruiken en punten sparen. Ook kun je in je eigen account je punten inzien en je gegevens wijzigen.

Wat is de waarde van een punt?
Elk punt heeft een waarde van € 0,04. Twee keer per jaar worden de gespaarde punten (bij een minimale waarde van € 2,50 (vervolgens per staffel van € 2,50)) uitgekeerd in de vorm van een klantencheque. De uitgekeerde punten worden in mindering gebracht op het totaal aantal gespaarde punten. Het resterende aantal punten zal behouden blijven. Deze cheque geeft recht op korting in één van onze winkels en heeft een geldigheidsduur van 1 maand*. De klantencheque dient in één keer besteed te worden. Een klantencheque kan niet bij online-bestellingen worden verzilverd.

Artikelen die gekocht zijn tegen inwisseling van een klantencheque kunnen binnen 14 dagen alleen geruild worden voor een ander artikel. Er wordt geen geld teruggegeven. Ook worden er geen punten teruggegeven. De verkregen klantencheque korting wordt procentueel verrekend over alle gekochte artikelen in één aankoop. Als je besluit een artikel te retourneren krijg je de prijs minus de korting per artikel van ons terug.

*Wanneer je de klantencheque niet binnen de op de klantencheque aangegeven termijn verzilvert, komt deze te vervallen en daarmee ook de punten.

Persoonlijke gegevens en privacy
De gegevens die Ter Stal Textiel BV verzamelt in verband met het gebruik van de terStal klantenkaart worden opgeslagen in de terStal databank. Deze databank wordt beheerd door Ter Stal Textiel BV. De gegevens uit de terStal databank worden vertrouwelijk behandeld. Door deel te nemen aan het terStal klantenkaartprogramma geef je terStal toestemming voor het gebruik van je transactie- en persoonsgegevens. Om jou als klant beter te leren kennen en om in te spelen op jouw wensen en behoeften, kan terStal je transactie- en persoonsgegevens gebruiken voor analysemogelijkheden en deze combineren met andere databanken welke terStal beheert. Wijzigingen in gegevens van de klantenkaarthouder kunnen schriftelijk worden doorgegeven aan: klantenservice@terstal.nl.

Beëindiging deelname klantenkaarthouder
Je kunt je deelname aan mijn terStal klantenkaart beëindigen door terStal Familiemode hiervan op de hoogte te stellen. Je kunt dit kenbaar maken in de terStal-winkels, door een e-mail te sturen of te bellen met de klantenservice. Je gegevens worden dan uit de databank verwijderd en je wordt uitgeschreven uit het terStal klantenkaartprogramma.

Verhuizing klantenkaarthouder
Een verhuizing kun je kenbaar maken in één van de terStal-winkels, door een e-mail te sturen of te bellen met de klantenservice. Je kunt ook online inloggen met je e-mailadres en wachtwoord en vervolgens je adresgegevens wijzigen.

Wijzigingen en beëindigen door Ter Stal Textiel BV
Ter Stal Textiel BV behoudt zich het recht voor het spaarprogramma of andere voordelen en condities behorende bij mijn terStal klantenkaart te beëindigen of geheel of gedeeltelijk te wijzigen. De houder van de terStal klantenkaart wordt tijdig op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen via de winkel of via de website. Daarnaast behoudt Ter Stal Textiel BV het recht een terStal klantenkaart in te nemen dan wel te blokkeren indien onregelmatigheden worden aangetroffen, zoals winkeldiefstal en onacceptabele uitlatingen. Het gespaarde aantal punten komt daarmee automatisch te vervallen. Deze beslissing ligt uitsluitend bij Ter Stal Textiel BV en staat niet open voor discussie.

Pas verloren/gestolen
Wanneer je de terStal klantenkaart bent verloren of is gestolen, ga je naar één van de terStal-winkels. Neem je oude pasnummer mee. Mocht je niet meer beschikken over je pasnummer dan volstaan je naam en adresgegevens om je oude pasnummer te achterhalen. Zo kunnen wij je opgebouwde spaartegoed overzetten naar de nieuwe terStal klantenkaart. De oude pas wordt geblokkeerd.

Correspondentie
Correspondentie aangaande alle aspecten van het terStal klantenkaartprogramma kan schriftelijk gericht worden aan: terStal Familiemode, t.a.v. de terStal klantenkaart, Postbus 309, 7600 AH Almelo. Mailen kan ook: klantenservice@terstal.nl

Introductie klantenkaart
De terStal klantenkaart is geïntroduceerd op 29-09-2014.