• gratis verzending vanaf 45.-
  • betaal achteraf in 30 dagen
  • 100 dagen retourtermijn
Terug naar overzicht

Members hebben meer voordeel!

Spaar gratis punten door te shoppen in onze winkels en online, ontvang persoonlijke
vouchers, exclusieve cadeautjes & nog veel meer…

aanmeldeninloggen

Van welke voordelen profiteer je als member?

50 welkomstpunten
gratis shopper bij je eerste aankoop

sparen van punten voor vouchers; elke euro is één punt waard

memberdagen en -weekenden

exclusieve cadeautjes

eerder toegang tot onze (pre)sale en nieuwe collecties

deelname aan mega winacties

Hoe werkt het precies?

Je spaart voor alle aankopen die je online en in onze 220 winkels doet. Elke euro is 1 punt waard.

Naast vouchers gebaseerd op je puntenaantal, ontvang je ook andere vouchers!
Denk aan gratis verzending, eerder toegang tot speciale collecties of een gratis item.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik punten sparen?

Bij iedere besteding van € 1.- in één van de 220 terStal-winkels en bij online-bestellingen (webshop) ontvang je 1 punt.

Hoe kan ik extra punten sparen?

Naast het ontvangen van punten bij aankopen, kun je ook punten ontvangen als je bijvoorbeeld je bestelde items ophaalt in de winkel. Daarnaast maken we gebruik van een dubbele punten dag of week(end) zodat jij dubbele punten krijgt online en in de winkel.

Wat is de waarde van een punt?

Elk punt heeft een waarde van € 0.04. Je ontvangt vouchers op basis van je gespaarde punten. Dit kan dus op elk moment plaatsvinden.

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Je behoudt je punten altijd. Deze komen niet te vervallen.

Waar vind ik mijn puntensaldo?

Je kunt je puntensaldo altijd terugvinden in je account als je inlogt.

Wat zijn de voordelen als member?

Als member van terStal profiteer je van alle voordelen die terStal te bieden heeft. Bij elke aankoop kun je sparen voor punten. Bij registratie ontvang je meteen 50 welkomstpunten. Je kunt je aankopen inzien in je account en daarnaast spaar je memberpunten voor persoonlijke vouchers, je profiteert van exclusieve cadeautjes, krijgt eerder toegang tot nieuwe collecties (pre)sale en veel meer. Naast vouchers op basis van je punten, ontvang je ook andere kortingsvouchers zoals gratis verzending of 15% korting bij je verjaardag. Als member ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste collecties, toffe acties en exclusieve aanbiedingen in onze 220 winkels en op www.terstal.nl. Kortom, voordelen voor het hele gezin!

Hoe gaan jullie om met mijn persoonsgegevens?

De gegevens die terStal Textiel BV verzamelt als member van terStal worden opgeslagen in de terStal databank. Deze databank wordt beheerd door terStal Textiel BV. De gegevens uit de terStal databank worden vertrouwelijk behandeld. Door member te worden, geef je terStal toestemming voor het gebruik van je transactie- en persoonsgegevens. Om jou als klant beter te leren kennen en om in te spelen op jouw wensen en behoeften, kan terStal je transactie- en persoonsgegevens gebruiken voor analysemogelijkheden en deze combineren met andere databanken welke terStal beheert. Wijzigingen in gegevens van members kunnen schriftelijk worden doorgegeven aan: klantenservice@terstal.nl.

Ik wil geen member meer zijn van terStal, hoe meld ik mij af?

Je kunt je deelname als member van terStal beëindigen door terStal Familiemode hiervan op de hoogte te stellen. Je kunt dit kenbaar maken in de terStal-winkels of door een e-mail te sturen naar de klantenservice (klantenservice@terstal.nl). Je gegevens worden dan uit de databank verwijderd en je wordt uit het systeem verwijderd.

Al member?

Log in en bekijk je puntensaldo en beschikbare vouchers!

aanmeldeninloggen