nicolette kluijver travelstofcollectie -20%

Terug naar overzicht

handschoenen, sjaals & mutsen

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Jongens handschoenen, sjaals en mutsen

Klaar voor de winter? Bekijk snel onze collectie met handschoenen, sjaals en mutsen! Voor iedereen zijn er leuke items verkrijgbaar die perfect te combineren zijn met jouw nieuwe winterjas. 

Jongens handschoenen

In de winter heb je natuurlijk een set handschoenen nodig en daarvoor ben je bij terStal aan het juiste adres. De fleece handschoenen zijn voorzien van een zachte all-over fleece stof voor een comfortabele pasvorm en een elastische boord op polshoogte voor een mooie aansluiting. Ook de 3-paar gebreide handschoenen voor kinderen zijn heel zacht dankzij de zacht gebreide stof en heb je meteen een setje van 3 die je kan delen. Ook zijn de handschoenen verkrijgbaar met een zonder koord en verfraaid met een leuk dessin of verkrijgbaar in zwart. Kies het item dat jij het beste kan matchen! 

Jongens sjaals 

Een colsjaal, gestreepte col of col met wikkeleffect, welke variant heeft jouw zoon het liefste aan? De colsjaal voor kids is voorzien van een gebreide bovenkant met omslagcol en een fleecestof aan de binnenkant, lekker warm dus! De gestreepte col en de col met wikkeleffect zijn beide gemaakt van een warm gebreide stof en hebben een comfortabele pasvorm. De sjaals zijn dus verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Kies de sjaal die jouw voorkeur heeft en ga warm de winter door. 

Jongens mutsen 

Jongens dragen natuurlijk vaak mutsen als ze buiten in de kou willen spelen of bij echt koud weer te vinden zijn op de schaatsbaan. Met een muts kun je gemakkelijk je oren afdekken en krijg je het niet zo snel koud. Je kunt ook meteen gaan voor een 2-pack muts waardoor je nog eens kan afwisselen of de muts met gestreept dessin die voorzien is van een omslagboord en een harige pompom aan de bovenkant. Neem snel een kijkje in de collectie en kies je favoriet!